B-pentue 13.8.2006 - Dushara Colour Tint "Tintti" & Nebuankhet Elfiona Hex "Nefi"

Riepu ja Nuusku noin kahdeksan viikon iässä

B-pentueeseen putkahti viisi rasavilliä poikaa, joiden kanssa olikin tekemistä pienessä 38 neliön kerrostalokaksiossa Helsingin Vallilassa. Nefi synnytti ja hoiti pennut jälleen täysin mallikelpoisesti. Myin kaikki pennut varhaiskastroituina, jonka vuoksi uusin yhdistelmän tyttöpentujen toivossa myöhemmin seuraavana vuonna (katso C-pentue). Nyttemmin toimisin varmasti toisin ja pyrkisin etsimään pojillekin sopivaa jalostuskäyttöä ennen saman yhdistelmän uusimista.

B-pentue 13.8.2006

Neaera's Bahari Banji -  sininen abyuros "Nuusku" 13.8.2006- kevät/2014
Siniset abypojat Dumbo ja Nuusku muuttivat samaan kotiin ja pysyivät kavereina koko elämänsä ajan. Valitettavasti Nuusku menehtyi tänä keväänä uusiutuneeseen haimatulehdukseen, jolle ei ollut enää mitään tehtävissä. Kiitän poikien perhettä lämpimästi heidän hyvästä hoidostaan ja kuulumisten jakamisesta vuosien varrella.

Neaera's Bash Bien - sininen abyuros "Dumbo" 13.8.2006
Annoin tälle pienelle pojalle työnimen "Dumbo" sen suurien korvien vuoksi ja kävipä niin, että nimi jäi pojalle myös sen muutettua uuteen kotiinsa. Dumbo voi hyvin veljensä menetyksestä huolimatta, omistajansa hyvässä hoidossa.

Neaera's Beno Beningno - riistanvärinen abyuros "Vertti" 13.8.2006
Pirkanmaalle muuttaneen Vertin kuulumisia en valitettavasti tiedä.

Neaera's Bran Belay - riistanvärinen abyuros "Muru" 13.8.2006
Lohjalle muuttanut Muru kävi pyörähtämässä näyttelyssäkin omistajineen ja sai myöhemmin seurakseen löytökissa Lakun. Murun viimeisimpiä kuulumisia en valitettavasti tiedä.

Neaera's Bijan Batu - riistanvärinen abyuros "Riepu" 13.8.2006
Riepua minulla on ilo nähdä usein, sillä poika asuu hyvän ystäväni ja velipuolensa Eetun luona Helsingissä. Rievun bravuuri on nousta jakkaralle ja tassuilla ilmaa haromalla "meloa" itselleen ruokaa ja haleja.

Pentueen sukutaulun löydät Eroksesta (kirjoita pennun nimi kenttään ja saat sukutaulun).