C-pentue 8.11.2007 - Dushara Colour Tint "Tintti" & Nebuankhet Elfiona Hex "Nefi"

Vasemmalta katsoen, viikset kynittyinä : Myrsky, Silli, Nene ja Laava - C-pentue noin seitsemän viikon iässä

Koska A- ja  B-pentueeni eivät olleet tuottaneet minulle tulosta kasvatusnaaraan muodossa uusin B-pentueessa käyttämäni yhdistelmän tyttöpentujen toivossa ja sainkin sellaisia kolme kappaletta! (Sekä yhden "myrskyisän" pojan ;) )

C-pentueesta sijoitin jatkoon riistanvärisen abyneiti-Nenen joka onkin D- ja E-pentueideni äiti.

Neaera's C-pentue, synt. 08.11.2007

Neaera's Caoimhe "Nene" (riistanvärinen naaras)
D- ja E-pentueideni äiti, monessa asiassa hyvin äitinsä kaltainen (=määrätietoinen ja herkkä) Nene-neiti elää ja voi hyvin kodissaan Lahdessa poikiensa Viljamin ja Prinssin seurassa.

Neaera's Chione Calixte "Silli" (sininen naaras)
Sillin (ent. "Ava") ensimmäisen kodin tultua vakavasti allergiseksi Silli muutti uuteen kotiinsa Tampereelle, jossa sillä on seuranaan itämaispoika ja kaneja. (Sillin viimeisimpiä kuulumisia en valitettavasti tiedä)

Neaera's Chava Charisma "Laava" (riistanvärinen naaras)
Laava muutti ensin parin itämaispojan kaveriksi Espooseen, mutta laumahierarkiaongelmien vuoksi sille etsittiin uusi koti lapsuudenystäväni vanhempien luota Tuusulasta, jossa se elää ja voi onnellisesti ja hyvinkin pulskasti. Myös Laava muistuttaa kovin paljon äitiään Nefiä.

Neaera's Ciqala "Myrsky" (sininen uros)
Ei pitäisi antaa työnimiä, joista voi käyttää myöhemmin latinankielistä sanontaa "Nomen est Omen" / Nimi on enne. Espooseen somalikissan kaveriksi muuttanut Myrsky nimittäin osaa olla nimensä mukaisesti sekä tyyni, että yllättävä. (Myrskyn viimeisimpiä kuulumisia en valitettavasti tiedä.)