E-pentue 2.7.2010 - Bluestream's Xeveri & Neaera's Caoimhe

Helinä ja Prinssi leikkimässä

Koska Nene oli D-pentueen ongelmista huolimatta osoittautunut hyväksi synnyttäjäksi, terveeksi ja hyväluonteiseksi kissaksi, halusin yrittää pentuetta vielä toisen kerran. Tällä kertaa urokseksi valikoitui Riitta Sinervirran menestyksekäs kasvatti Bluestream's Xeveri "Severi", jonka takaa löytyy myös rakas Wellini (Brunnbäcken's Blue Aiwel). Olinkin siis hyvin innoissani saadessani Severin kautta vihdoin kasvatukseeni myös sellaisia kissoja, jotka olivat minulle läheisiä, mutta joiden "linjoja" en valitettavasti ollut itse onnistunut omaan kasvatukseeni liittämään. Nene ja Severi saivatkin kolme hienoa pentua (joskin pennut syntyivät sektiolla supistusten vaimettua) : riistanvärisen tytön, riistanvärisen pojan ja sinisen pojan.

Neaera's Ekundayo Echo "Helinä" (riistanvärinen naaras)
Sijoitin Helinän toiveena päästä vihdoin eteenpäin kasvatuksessani. Valitettavasti minun ja sijoituskodin molempien elämäntilanteiden ja aikataulujen heiteltyä niin paljon emme löytäneet sopivaa ajankohtaa Helinän astuttamiselle, ja aktiivisesti juossut Helinä leikattiin ennen kuin se ehti saada ainuttakaan pentuetta.

Neaera's Eruera Ezra "Prinssi" (sininen uros)
Kovin sosiaalinen Prinssi ei meinannut millään löytää omaa hyvää kotia, joten poika ikään kuin kasvoi osaksi sijoituskotiaan, jonne se jäi äitinsä Nenen ja velipuolensa Viljamin kanssa. Tänäkin päivänä minulla on ilo seurata Viljamin, Prinssin ja Nenen kuulumisia ja nähdä, että koko kissapesue voi hyvin ja niistä pidetään erinomaista huolta.

Neaera's Eryx Enzo "Rufio" (riistanvärinen uros)
Rufio muutti Pieksämäelle venäjänsinisen "Felix" pojan kaveriksi. (Pojan viimeisimpiä kuulumisia en valitettavasti tiedä)