Sijoituksessa - tältä sivulta löydät sijoituskissani

Nene

Neaera's Caoimhe "Nene", riistanvärinen naaras (synt. 8.11.2007)

Hyvin äitinsä Nefin kaltainen Nene-neito toimi hienosti äitinä D- ja E-pentueilleni. Nyt Nene on leikattu ja asuu sijoituskodissaan Lahdessa poikiensa Prinssin ja Viljamin kanssa.

Pihka studiokuvassa

Nekayahs Quillan Quieto, "Pihka", punainen uros (synt. 25.1.2010, kasvattaja Kristin Stenmark, omistajat: Krista Peltonen, Pia Tukkinen ja Carla Järventausta)

Valloittavaluonteinen ja uskomattoman rohkea Pihka muutti Ruotsista sijoituskotiinsa Mänttä-Vilppulaan kahden muun abypojan kaveriksi keväällä 2010. Pihka on toiminut isänä kahdelle abessinialaispentueelle Kawaii- ja Nebuankhet-kissaloissa, sekä yhdelle abyvarianttipentueelle SunnyPace-kissalassa. Toiveissani on vielä yksi pentue Pihkalle omalla kasvattajanimelläni ennen pojan siirtymistä eläkkeelle.

Nala ja mielikuvituskärpänen

Neaera's Genna Gingerella, "Nala", punainen naaras (synt. 12.9.2014, kasvattaja Carla Järventausta)

Nala asuu Lohjalla komeiden kollien Tiitin ja Simban neitoseuralaisena. Nalaa voi nähdä satunnaisesti myös näyttelyissä joissa se hurmaa tuomareita hienolla luonteellaan, viis etujalkojen raidoista! Nalan edesottamuksista voit lukea lisää Nalan ja tovereiden omasta blogista: http://simbakissa.blogspot.fi/

Ensimmäinen pentue Nalalle ja Pihkalle on suunnitelmissa vuoden 2015 lopulle.

Ronja sijoituskodin kuvaamana

Neaera's Gaia Terra, "Ronja" riistanvärinen naaras (synt. 12.9.2014, kasvattaja Carla Järventausta)

Kaunis Ronja-neito asuu Loimaalla sijoituskodissa perheen ainoana kissana ja yksinoikeutettuna prinsessana. Halusin jättää G-pentueesta kaksi tyttöä jatkoon, varmuuden varalta.

******

Ronja on päätetty steriloida vielä kesän 2016 aikana, sillä sen hännästä on löytynyt sittemmin pieni mutka, jota epäilemme onnettomuudeksi, mutta josta ei kuitenkaan voida olla täysin varmoja (ns. häntäknikki katsotaan tietyn tiedon mukaan osoitukseksi geenimuunnoksesta, joka voi aiheuttaa ei-toivottuja muutoksia syntyvien pentujen selkärankaan). Leikkauksen jälkeen Ronja siirtyy täysin rakastavan sijoituskotinsa omistukseen ja kiitän heitä lämpimästi siitä, että jaksoivat pitää Ronjaa leikkaamattomana näinkin pitkään suunnitelmiani varten!

Nuka sijoituskodin kuvaamana. Kuva Niina Hakulinen

Neaera's Hazel Huntress "Nuka", beige naaras (23.01.2016 - 26.11.2017) kasvattaja Carla Järventausta)

Nuka asuu sijoituksessa veljeni perheessä Järvenpäässä isoisoäitinsä ja kahden ihmislapsen kanssa, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita pienellä kissalla riittää. Nuka on testattu pk- ja pra-vapaaksi.

****

Nuka menehtyi kohtutulehduksen aiheuttamaan myrkytystilaan kaksi päivää keisarileikkauksen jälkeen. Nukan kuolema on kasvatusurani suurin tragedia. Tulemme kaipaamaan Nukaa aina.

Rusina 9 kk, kuva Tessa

Neaera's Iaera Nalani "Rusina", punainen naaras (synt. 2.9.2016, kasvattaja Carla Järventausta)

Nukan täyssisko Rusina jäi sijoitukseen synnyinkotiinsa äitinsä Nalan, bengali Simban ja kotikissa Tiitin toveriksi. Rusina on vilkas, utelias, rohkea ja hyvin kaikkiruokainen. Rusinan saatat tavata kissanäyttelyssä ja hänen edesottamuksiaan voit seurata myös toverusten blogista http://www.simbakissa.blogspot.fi/ .

Rusina on pra-kantaja, pk-vapaa ja a-veriryhmää.

Kuva Suvi Järventausta

Neaera's Celeste Velato "Vila", sininen naaras, (synt. 24.11.2017)

Nukan tytär Vila jäi täyttämään äitinsä poismenon jättämää suurta mustaa aukkoa.

Kuten äitinsäkin, Vila rakastaa ihmisiä mutta äitinsä rämäpäisen rohkeuden sijaan se on perinyt myös isänsä Aamoksen rauhallista kiltteyttä.

Vila asuu sijoituskodissa veljeni perheen luona Järvenpäässä ja vanhempiensa tapaan se on sekä pra- että pk-vapaa.